Immunerősítők

Az immunerősítők alatt azokat a növényi kivonatokat és egyéb természetes sejtmechanizmusokon alapuló termékeket értjük, amik viszonylag rövid idő alatt felerősítik az alulműködő immunrendszert vagy segítik annak hatékony működését.

– A megfogalmazás az orvosi szakkönyvek alapján talán nem a legpontosabb, ám a lényege azonban érthető. Ha mégsem, úgy várjuk szakértők egybekezdéses összefoglalóját, amit közzé is tehetünk.

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül felsoroljuk azokat a termékeket, amik tapasztalataink alapján hatékonyan erősítik az immunrendszert, vagy más formában járulnak hozzá az egészség megőrzéséhez.

A szöveget zömében a gyártók weboldaláról másoltuk ki. Aki bővebben szeretne tájékozódni, annak az adott weboldal látogatását ajánljuk, illetve az internetes mélykeresést. 

Béres Csepp

Támogatja a szervezet ellánállóképességét.
Betegségek, műtétek után segíti a felépülést.
Fáradékonyság, gyengeség esetén elősegíti a jó közérzet helyreállítását.
Erősíti a szervezetet.
Már 10 kg testsúlyt elérő gyermekek is kaphatják immunrendszerük támogatására.

Dr. HummelGél
A Dr. Hummel Mikrorostos Gél működése: a gél a teljes bélrendszert tisztítja, de a vastagbélben van egy külön funkciója is, a bélflóra táptalajául szolgál.

Culevit Forte
Hatékony immun- és idegrendszer erősítő. A rákos betegnek fejlesztették ki, ám erőteljes regenáráló hatása miatt ajánlott mindenkinek, aki folyamatosan nagy stressznek van kitéve, vagy gyenge az immunrendszere.